Horoscopul săptămânii: 25-31 iulie 2022

 

Berbec

Te înconjoară un fel de atmosferă de basm în această săptămână. Sectorul dragostei, precum și sfera pasiunilor și intereselor tale sunt cele asupra cărora te vei concentra cel mai mult în această perioadă. Brusc vei găsi mai mult timp pentru toate acele activități care îți plac, care te ajută să creezi, să te relaxezi. Pe de altă parte, și partenerul de viață sau persoana pe care o simpatizezi profund va putea avea parte de mai multă atenție în această săptămână.

 


 

Taur

Nu este cel mai potrivit moment pentru a te reloca, pentru a schimba un loc de muncă, un proiect, ba din contra, acum mai mult ca oricând ar trebui să te ții de rutină, vei căuta stabilitatea, familiaritatea, lucrurile obișnuite, simple, comune, cunoscute. Vrei liniște, nu ești pregătit pentru prea multe evenimente neașteptate sau pentru un nivel mai mare de adrenalină.

 


Gemeni

Vei fi dornic de distracție, de amuzament, de flirt, de ideea de a convinge, de a cuceri, de aceea vei privi orice negociere ca pe o provocare, o vei lua foarte personal, vei da dovadă de multă competitivitate. În sectorul amoros vei prinde curaj să faci un pas important în viața de cuplu sau dacă este cineva pe care simpatizezi de ceva timp acum vei dori să-ți arăți sentimentele, trăirile față de această persoană. Fii atent la chestiunile ce țin de bani și care nu par foarte clare sau prea transparente.

 


 Rac

Partenerul de viață te va lăsa să conduci sau să gestionezi anumite chestiuni ce țin de sectorul amoros, de viața de familie, de cămin, pentru că va considera că poți face aceste acțiuni, pentru că ești perspicace, pragmatic, realist, ai capacitățile necesare în această perioadă. Și în sectorul profesional este posibil să te trezești cu faptul că ți se va propune să iei tu inițiativa, să preiei conducerea asupra unei sarcini, unui proiect. Vei gestiona eficient tot ce vei face, te asigură astrele.

 


Leu

Acum este momentul să acționezi, să faci anumite lucruri pentru tine. Ai parte de o perioadă în care vei căuta echilibrul, vei căuta obiectivele care se potrivesc mai bine cu așteptările tale, fără a visa măreț sau cu ochii deschiși. Dai dovadă perspicacitate, știi să identifici mizele, chiar și în sectorul banilor. Poți semna contracte, poți încheia unele tranzacții, te poți alătura unui grup, unui proiect care îți place. Norocul va fi de partea ta.

 


Fecioară

Fii mai răbdător, mai prudent, nu te angaja în activități neanalizate bine, necalculate cu atenție, pentru că poți pierde timp și bani altfel. Fii atent la înețelgerile, la contractele, la acrodurile pe care le faci în această perioadă. Consultă-te cu cineva de încredere dacă anumite chestiuni nu-ți sunt prea clare. Nu este cea mai potrivită săptămână nici pentru a împrumuta bani sau a da cu împrumut. Caută simplitatea și armonia, indiferent că va fi vorba despre ambițiile profesionale sau cele personale.

 


Balanță

Este timpul să rezolvi lucruri, să acționezi, să discerni adevărul de minciună, să scoți la iveală acele lucruri în care ai crezut acecastă perioadă, dar pe care poate că ceilalți nu le-au văzut cu aceeași ochi. Poți consolida anumite relațiii ce țin de sectorul muncii, cât și de sfera familiei extinse. Este necesar să țintești sus, ba chiar să divizi și să cucerești, dacă este cazul.Unele probleme administrative trebuie rezolvate cât mai curând posibil, te sfătuiesc astrele.

 


Scorpion

În această perioadă s-ar putea să te trezești la o răscruce de drumuri, să te întâlnești cu propuneri interesante, care ar fi bine să fie studiate. Te poți alătura unui grup, unui proiect care îți va capta atenția destul de mult. Și în plan personal ești mai răbdător, mai atent la nevoile celor dragi, acordînd mai mult timp activităților de familie, treburilor gospodărești. Poți avea parte de unele surprize neașteptate, venite din sectorul străinătății.

 


Săgetator

Universul îți va oferi din plin în această perioadă și ar fi bine să scoți maximum posibil din tot și toate, să te folosești de oportunități, să profiți de ocaziile ivite. Va fi nevoie să faci unele eforturi, să accepți unele compromisuri de moment, dar vei vedea că aceste mici inconveniențe te vor ajuta să te apropii mai repede de obiectivele setate, susțin astrele.

 


Capricorn

Este un climat bun pentru a lua o întorsătură, pentru a schimba ceva în viața de zi cu zi. Nu te aștepta la schimbări drastice, majore, ci la unele mici, dar cu efect minunat și pe termen lung. Ești mai spiritualîn această perioadă, mai implicat în discuțiile profunde, de viață, care au sens pentru tine. Anumite sincronicități interesante te vor duce cu gândul că a fost vorba acolo de mâna destinului. Sunt favorizate drumețiile, vizitele, călătoriile.

 


rsător

Vei întâlni anumite persoane care te vor influența destul de mult, care te vor convinge, care te vor motiva să faci unele schimbări în viața ta, fie că vor ține de sectorul muncii, reconsiderând anumite obiective, fie că vor ține de sfera vieții personale, de stilul tău de viață, de rutină. Ești plin de inspirație, ai un simț artistic destul de pronunțat în această perioadă și interacțiunile cu copiii sau cei mai tineri vor fi foarte importante pentru tine.

 


Pești

În prima parte a săptămânii s-ar putea ca anumite probleme, sarcini sau conflicte din trecut să revină și să fie nevoie să iei decizii mai dificile, să fie nevoie de măsuri sau alegeri radicale, reconsiderare de convingeri, de credințe, de comportament. În partea a doua a săptămânii vei da dovadă de mai multă libertate, detașare. Le vei spune lucrurilor pe nume, fără a simți vreo apăsare, vreo limitare, vei face ordine în mai multe chestiuni, fie profesionale, fie în planpersonal.

 

 

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here