Horoscopul săptămânii: 23-29 ianuarie 2023

 

Berbec

Este o perioadă bună pentru a discuta chestiuni ce țin de o mutare, de o moștenire, de un proces, de o relocare, de o vânzare a unui bun material mai valoros, de o negociere.  Poți începe unele tratative în acest sens, găsești persoanele potrivite. Poți rezolva unele chestiuni ce țin de familie, apar unele informații neașteptate, destăinuiri, mărturisiri. Se rezolvă o problemă din puzzle. Nu te grăbi să tragi concluzii, mai studiază terenul, mai analizează aspectele.

 


 

Taur

În această perioadă se pot îmbunătăți unele legături profesionale, dar poți face schimbări și în ceea ce privește sectorul vieții personale. Este un moment bun pentru ședințe, întâlniri, discuții. În sfera sănătății ar fi bine să începi o dietă, să programezi unele analize, investigații de rutină. Poate începe o etapă interesantă de transformare personală, ești mai atent la semnele corpului, la emoțiile simțite.

 


Gemeni

Motto-ul săptămânii ar fi: trăiește din plin clipa, să fai ce-ți place, atunci când dorești. Este o săptămână bună pentru a trasa anumite limite, pentru a stabili unele obiective personale, pentru a redescoperi micile plăceri ale vieții, pentru hobby-uri și pasiuni, pentru iubire și prietenie, dar și pentru conexiunea cu natura. Este o perioadă în care știi să seduci, să captezi atenția celorlalți, să convingi.

 


 Rac

În această săptămână s-ar putea să fii mai ușor de influențat, de aceea fii atent care sunt persoanele care îți sunt în preajmă. Dacă ai anumite dubii, cere sfatul cuiva de încredere, care te cunoaște suficient de bine pentru a-ți oferi suportul de care ai nevoie. Este bine să fii chibzuit la capitolul bani, pentru că poți descoperi că anumite obiecte de care crezi că ai nevoie, s-ar putea să nu fie chiar atât de importante pentru tine.

 


Leu

În această perioadă s-ar putea să descoperi anumite adevăruri, să pice unele măști și să nu-ți placă ce vezi. Fii prudent cu ofertele care apar în calea ta în această perioadă, chiar dacă în aparență par inofensive. Nu exagera cu nimic, fii transparent, corect, nu sări peste etape, nu căuta calea cea mai ușoară. Nu este cea mai potrivită perioadă pentru a începe o activitate sau o afacere cu o rudă, chiar dacă este mai îndepărtată. Recomandarea astrelor este să ai mai multă grijă de tine, de nevoile tale.

 


Fecioară

Ești mai spiritual, mai atent la nevoile celor din jur. Ești mai preocupa de devoltarea ta personală, de starea ta generală de bine. Se pot îmbunătăți anumite legături ce țin de familia extinsă, dar și relația cu unii colegi de serviciu. Este un cadru astral favorabil pentru a stabili unele legături cu autoritățile, pentru a schița un plan de acțiune în ceea ce privește atingerea unei dorințe mai vechi.

 


Balanță

În această perioadă vin vești bune în sfera iubirii, poți întâlni pe cineva special în această săptămână. De asemenea, ești foarte intuitiv, vei reuși să te delimitezi de anumite idei negative, să te detașezi de persoane care se victimizează încontinuu, care au profitat de bunătatea ta, care încercau să-ți impună anumite convingeri. Poi media un conflict, poți deveni ghidul cuiva, suportul cuiva de încredere.

 


Scorpion

Este o perioadă bună pentru mutări, relocări, schimbări în spațiul în care lucrezi sau trăiești. Simți că e nevoie să te adaptezi la noi condiții, noi reguli, mai ales dacă începi o etapă nouă, accepți cu mai multă ușurință unele sugestii venite din exterior. Ai curajul să vorbești mai deschis, să te exprimi cu mai multă ușurință și încredere. Sugestia astrelor este să nu uiți să faci schimbări prielnice și în sectorul sănătății.

 


Săgetator

Săptămâna aceasta ar fi bine să ai grijă la provocările care apar în sectorul relațional. Dacă apar unele conflicte sau cineva refulează și ești martor, caută să nu faci comentarii care să inflameze mai mult situația. Pot apărea unele ocazii bune în sectorul banilor, poți achiziționa ceva, poți vinde ceva și să ai avantaje de pe urma acestor demersuri. În partea a doua a săptămânii ar fi bine să te focusezi pe dezvoltarea ta personală.

 


Capricorn

Ești mai dinamic în această perioadă, atât în plan profesional, cât și în sectorul vieții amoroase. Acum poți avea parte de o îmbunătățire a imaginii publice, cât și de o mai stabilă relați cu cel drag. Ești mai deshis, mai pasional. Nu este cea mai prielnică perioadă pentru deplasări, drumuri, dar este un cadru astral bun pentru a semna contracte, pentru a bate palma, pentru a stabili unele alianțe.

 


 

rsător

Cauți claritatea, firescul, dar și stabilitatea, dar pentru a avea aceste lucrui e nevoie să acționezi, să iei unele decizii, să ieși din zona de confort. Este timpul să răstorni un sistem, să schimbi un plan, să renunți la o strategie, să modifici rutina, te îndeamnă astrele. Poți lua unele hotărâri bazându-te mai mult pe intuiție, decât pe analize și fapte. În plan amoros vei da dovadă de mai multă implicare, vei dori mai multă apropiere de persoana iubită.

 


Pești

În această săptămână descoperi că cineva din preajma ta nu joacă prea corect, se eschivează de la anumite responsabilități sau sarcini, evită să-ți asume anumite lucruri, sare peste etape, preferînd calea cea mai scurtă, fără a fi preocupa de consecințe. E nevoie să privești adevărul în față, să iei anumite măsuri, să nu lași lucrurile să  continue la fel. În plan familial va fi nevoie să te implici mai mult în anumite activități, ți se va cere prezență, dedicare, loialitate, răbdare, timp. În plan profesional este important să fii atent la comunicarea în scris.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here