Horoscopul săptămânii: 20-26 martie 2023

 

Berbec

Săptămâna aceasta va fi una potrivită pentru a încheia unele socoteli, cum s-ar spune, fie că va fi vorba despre sarcini, proiecte, unele activități, lucrări, ba poate chiar unele dileme, convingeri, probleme, căror acum le găsești soluțiile potrivite. Este un cadru astral despre mistere, enigme, secrete, dar și despre adevăruri, conștientizări, revelații, răspunsuri. Principalul sfat este să fii autentic, loial propriei intuiții.

 


 

Taur

Este un moment bun pentru clarificare, eliberare, detoxifiere, descărcare, reechilibrare, reorganizare, revendicare, reînnoire. Vii cu forțe proaspete, cu un nou suflu, noi idei și viziuni, iar partea minunată este că vei fi primit foarte bine de ceilalți. Este un cadru astral în care ar fi indicat să te folosești de resursele pe care le ai, fie că este vorba despre o diplomă, o abilitate, un act, o poziție într-un grup, să înclini balanța în favoarea ta. Pe scurt, să nu lași oportunitățile să-ți scape printre degete.

 


Gemeni

În această perioadă te vei focusa pe conexiuni, pe sectorul vieții sociale, vei căuta să întărești anumite legături, să te apropii de anumite persoane, să refaci unele relații. Sunt favorizate și evenimentele sociale, participările la întâlniri, ședințe, ateliere, workshop-uri, ba chiar și petreceri. Fii mai prudent în ceea ce privește sectorul banilor, pentru că apar cheltuieli neprevăzute. Ai ceva de clarificat în sfera vieții personale și n-ar trebui să amâni.

 


 Rac

Deciziile sau alegerile făcute în această perioadă pot să aibă consecințe mult timp de acum în colo, te avertizează astrele, de aceea ar fi bine să fii cît mai atent și să-ți fie clare efectele și consecințele chiar de la început. Este o săptămâna diferită de celelalte, vei avea de descoperit ceva, de depășit unele frici, de clarificat unele aspecte. Este esențial să știi și pe cine vei avea alături în tot ce acest drum, care vor fi aliații, partenerii.

 


Leu

Folosește-ți mintea, dezvoltă-ți ideile, este timpul să-ți faci vocea auzită, te îndeamnă astrele. Este o săptămână excelentă ca să ieși de sub carapace, să acționezi. Știi vorba aceea ”la momentul potrivit”? S-ar putea ca anume acum să fie, să se potrivească de minune contextul în care te vei afla. Ești atent la semne, la detalii, la oportunitate? E nevoie să sapi mai adânc și în ceea ce privește sectorul vieții interioare. Sunt favorizate deplasările, vizitele, călătoriile, dar și lucrul în echipă.

 


Fecioară

Este o perioadă bună pentru a discuta chestiuni ce țin de familie, de cămin, de relația amoroasă în care ești implicat, dacă este cazul sau de a cunoaște pe cineva special. Ești mai interesat de chestiuni ce țin de sfera căminului, reorganizezi ceva, faci unele investiții. Este un moment bun și pentru o colaborare profesională, pentru a ajuta pe cineva în sectorul afacerilor. Se pot reactiva ambiții mai vechi.

 


Balanță

Nu este cea mai potrivită perioadă pentru a face schimbări în rutina ta, dar dacă apare ceva neașteptat, va fi nevoie să te adaptezi din mers, să accepți transformările, actualizările, modificările. S-ar putea ca probleme ce țin de sănătate să fie mai vizibile acum, să fie nevoie să le acorzi mai multă atenție. Ar fi bine să faci mai multă mișcare, să te implici în activități mai dinamice, să socializezi mai mult, te îndeamnă astrele. Sfatul astrelor pentru weekend este să nu refuzi și micile plăceri și să nu uiți de propriile pasiuni.

 


Scorpion

Te gândești la dezvoltare, extindere, creștere, iar această nevoie sau idee va acapara mai multe sfere ale vieții. Îți dorești stabilitate, siguranță, venituri mai mari. În acelați timp este o perioadă bună pentru a crea ceva, a face planuri care se pot dovedi de bun augur, poți organiza un eveniment important pentru cei cu care rezonezi, poți începe un proiect, poți lua în calcul sau accepta un nou job. Cauți ordinea, corectitudinea, ești determinat să faci tot ce trebuie pentru a-ți atinge obiectivele.

 


Săgetator

Ai impresia că Universul în sfârșit te-a ascultat și îți oferă cele dorite, dar în același timp, te verifică, te încearcă, te provoacă să faci față unor situații diferite de cele prin care ai trecut până în prezent. Este un cadru astral interesant pentru a te elibera de unele convingeri și de a te reorganiza, adapta la noile situații, norme, cerințe. Este esențial să fii onest, corect, să nu te implici în ceva ce ”simți” că nu este potrivit. De asemenea, este o perioadă bună pentru a petrece mai mult timp cu prietenii, susțin astrele.

 


Capricorn

Este un cadru astral prielnic pentru a privi lucrurile diferit, de a accepta noi perspective, noi abordări, metode, viziuni. S-ar putea ca în ceea ce privește sectorul personal să apară unele momente în care să afli că anumite secrete sau secrete din trecut să fie descoperite. Este un cadru astral favorabil pentru viața ta amoroasă, pentru a cunoaște pe cineva special dacă nu cumva deja ești implicat într-o relație care să fie importantă pentru tine. Ar fi bine să fii mai atent la ce semne îți arată corpul, să renunți la unele obiceiuri.


rsător

Îndreaptă-ți mai mult atenția asupra relațiilor, asupra conexiunilor, prierteniilor, parteneriatelor, alianțelor. Este o perioadă bună pentru a te focusa pe rădăcini, familia extinsă, nevoile celor dragi. Ești mai interesat de binele grupului, echipei, comunității din care faci parte. De asemenea, ești mai atras de partea spirituală, susțin astrele.

 


Pești

Ar fi bine să te lași purtat de val, să te lași inspirat de situațiile în care te vei afla în această perioadă, de persoanele cu care vei interacționa, de ideile pe care le vei avea, te îndeamnă astrele. Ești mai pasional, mai sentimental, dar și mai atent la nevoile persoanei dragi. Ești mai creativ, îți vei folosi abilitățile artistice. Este un moment bun să ai parte de discuții profunde, sincere cu cei din familie, să faceți planuri, să organizați ceva împreună.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here