Horoscopul săptămânii: 17-23 ianuarie 2022

 

Berbec

În această săptămână simți că a venit momentul schimbării, se produc fie unele schimbări în ierarhie, în proiectul în care ești implicat, fie primești vești ce țin de familia extinsă și este nevoie să acționezi cu promptitudine. Ar fi bine să pui punctul pe ”i”, să spui ”nu” sarcinilor și activităților cu care nu rezonezi. Renunți la unele lucruri care te țineau pe loc. Este un cadru astral bun și pentru a te dedica unei noi pasiuni, pentru a te apuca de un nou hobby, dar și pentru a cunoaște un nou domeniu.

 


 

Taur

Focusează-te pe sectorul căminului, pe ce ai de cumpărat, de schimbat, de reparat, de aranjat și organizat, iar aceste îndeletniciri îți vor aduce o mare mulțumire la final, pentru că vei simți ”cuibul” mai confortabil, mai frumos, mai plăcut, precum și sufletește te vei simți mai bine. Este o săptămână în care vei fi mai disponibil pentru interacțiuni sociale, pentru participarea la unele evenimente, la unele discuții. De asemenea ești mai onest cu tine, vei explora profunzimile tale emoționale, vei avea parte și de unele conștientizări.

 


Gemeni

Ai avut multă presiune energetică pe umerii tăi în ultima perioadă, iar acum este timpul să-ți scuturi umerii, să te eliberezi, să te dentensionezi. Este o perioadă bună pentru a te vindeca, a te reface, pentru a te odihni, pentru a petrece mai mult timp cu tine, pentru a te îngriji, a-ți acorda mai multe momente de bucurie, de plăcere. Astrele te îndeamnă să fii mai la sectorul sănătății, să faci unele schimbări, să renunți la unele obiceiuri nocive, poate chiar să începi o dietă nouă.

 


 Rac

Simți intens nevoia să faci o schimbare în viața ta, deocamdată la nivel relațional. O legătură, o relație nu-ți mai este prielnică, benefică, de aceea vei căuta să clarifici situația, să încerci să faci unele îmbunătățiri sau chiar să renunți la aceasta. Astrele te îndeamnă să fii mai atent la semne, la indicii, pentru că Universul încearcă să-ți transmită un mesaj în legătură cu evoluția parteneriatelor în care ești implicat. Te poți detașa de unele persoane, creînd astfel spațiu apariției altor oameni, care vor aduce o nouă energie sau dinamică în viața ta.

 


Leu

Se intensifică activitatea din sfera vieții sociale. Ești mai dinamic, mai dornic de a interacționa, accepți propuneri, participi la întîlniri, ședințe, discuții și te exprimi, negociezi, cucerești. Un sfat oferit de astre ar ține de gestionarea finanțelor, pentru că în ultimele săptămâni este posibil să fi exagerat la acest capitol. Sunt bine aspectate călătoriile, escapadele sau dacă nu mergi acum undeva, poți planifica o călătorie pe viitor.

 


Fecioară

Este o perioadă bună pentru a te apuca de un proiect, pentru a dezvolta o idee, pentru a te apuca de o afacere sau pentru a te alătura unui grup, pentru că sunt de bun augur asocierile și activitățile începute în această săptămână. Ești creativ, proactiv, ai fler, ești perspicace și deții din plin abilitățile și talentele de care ai nevoie. Este o perioadă bună pentru cercetare, aprofundare, analiză, studiu.

 


Balanță

Acordă-ți mai mult timp ție, nevoilor, dorințelor, gîndurilor tale. Ai nevoie să te pui pe tine pe primul loc, să te asculți cu adevăat, să te îngrijești mai bine. Este un moment bun să-ți oferi acele mici cadouri pe care le-ai amânat în ultima perioadă, să ai mai mult curaj, să fii mai deschis, să te lași purtat de val, te îndeamnă astrele.

 


Scorpion

S-ar putea să mai ai nevoie să mai primești unele detalii, informații în legătură cu anumite aspecte ce țin de sectorul carierei, banilor. Ești mai atent la interacțiunile cu ceilalți, ba poate chiar mai suspicios, mai puțin credul. Mai pragmatic ești și atunci când este vorba despre o propunere pe care o poți primi în această perioadă. Dacă este neapărat nevoie să iei o decizie, atunci ar fi bine să apelezi la ajutorul cuiva de încredere, cărui să-i expui toate nesiguranțele tale.

 


Săgetator

Pe total, ai parte de o săptămână bună, în care vei căuta să faci strictul necesar, în care te vei ține de rutină și nu vei fi prea deschis sau prea dornic de surprize, de evenimente și activități neplanificate. Nu este loc de spontaneitate în această perioadă, ci mai curând de familiaritate, de stabilitate și liniște. Cu toate acestea, sunt favorizate ieșirile în natură, scurtele vizite și deplasări, dacă acestea sunt planificate din timp, cu minuțiozitate.

 


Capricorn

Este o săptămână bună pe tot ce ține de achiziții, vânzări, lucrul cu autoritățile, băncile, imobiliarele, poți semna contracte. S-ar putea să renunți la unele obiceiuri mai vechi, să renunți la o sarcină, o responsabilitate sau poate chiar un proiect, pentru că simți că acesta nu mai duce în direcția pe care ți-o dorești tu, nu te mai entuziasmează sau cu care nu mai rezonezi. Este un moment bun pentru a reîmprospăta viața amoroasă, pentru a o dinamiza, poate chiar a da șansă unei noi relații sentimentale.

 


rsător

Relația muncă-finanțe va cunoaște o dinamică pozitivă, de aceea așteaptă-te ca lucrurile să se îmbunătățească în acest sens, să se mai aranjeze unele aspecte. Dacă apar noi proiecte, ți se fac unele propuneri, ar fi bine să nu le refuzi, ci să le analizezi cu atenție, pentru că unele ar putea fi destul de avantajoase pentru tine. Poate apărea șansa unei noi colaborări, a unui nou job pentru tine. Un sfat pe care-l au astrele este să fii mai atent la nevoile cuiva din familie, să petreci mai mult timp cu copiii.

 


Pești

Ești pregătit pentru schimbare, pentru a începe un proces de transformare într-un domeniu în care de ceva timp tot îți dorești. Este o săptămână extraodinară din perspectiva imaginii publice, ascensiunii sociale, relației cu autoritățile, persoanele influente sau a celor cu mai multă experiență decât tine. Este o perioadă în care te vei axa mai mult pe relația cu partenerul de viață, rezolvând anumite disensiuni mai vechi. Fii mai atent la capitolul achiziții, evită speculațiile, urmează regulile.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here