Horoscopul săptămânii: 10-16 octombrie 2022

 

Berbec

Acum este momentul pentru comunicare și armonizare eficientă. În această săptămână apar ocazii pentru a repara unele legături, pentru a îmbunătăți anumite relații. Este un moment bun să te afirmi, să ieși în evidență, să convingi, să negociezi. Ai suficiente resurse pentru a te face văzut, plăcut, ascultat, urmat, te asigură astrele.

 


 

Taur

Fii mai atent la ceea ce se întâmplă în lumea interioară, la sentimentenele tale, la trăirile tale, la ce îți aduce ție bucurie, te îndeamnă astrele. Nu te mai lăsa perturbat sau influențat de lumea exterioară, de ce spun alții, de fac și cred alții. Gura lumii nu o va opri nimeni, cu cât mai repede vei înțelege acest lucru, cu atât mai bine îți va fi.

 


Gemeni

Este bine să rezolvi chestiunile ce țin de viața ta amoroasă, să clarifici mai multe aspecte cu partenerul tău de viață, să nu lași lucrurile la voia întâmplării sau să crezi că timpul le va rezolva, pentru că nu va fi așa. Este esențial să discuți, să dezvolți, să înțelegi, să depui efort pentru a face lucrurile să funcționeze, pentru a retabili sau a menține armonia. Fii atent și la ce investiții faci în această perioadă.

 


 Rac

Ai parte de unele oferte, de oportunități, poți să-ți crești veniturile, dacă nu pe termen lung, măcar pentru o perioadă, de aceea nu sta prea mult pe gânduri. Fii atent însă la ce semnezi, la riscuri, fii corect, respectă regulile, legea, te atenționează astrele. Dacă ceva nu-ți ”miroase” bine, cere informații suplimentare. Legăturile cu străinătatea cu favorizare, precum și călătoriile, drumurile, vizitele, întâlnirile cu familia extinsă.

 


Leu

În această perioadă  ar fi bine să mai cobori din stardarde, să mai lași așteptările mărețe deoparte, să fii mai realist, nu are rost să-ți faci speranțe false. Lucrurile par instabile în ceea ce privește sectorul banilor, de aceea e nevoie de mai multă atenție aici, de o anumită gestionare a cheltuielilor, de recalculare a bugetului.

 


Fecioară

Este o zi bună pentru activitățile și sarcinile care au legătură cu zona artistică, ești mai creativ, vezi lucrurile dintr-un alt unghi. Este un moment bun și pentru a te axa mai mult pe latura ta spirituală. Vei munci, dar este nevoie să găsești suficient timp și pentru relxare și activități care să te binedispună, altfel vei dezechilibra lucrurile.

 


Balanță

Ești activ, îți plac activitățile care te ajută să-ți pui mintea la contribuție, sunt bine aspectate drumurile, călătoriile și munca în echipă. Fii atent la detalii, mai ales dacă va fi orba despre acte, hârtii. Viața ta socială va fi deosebit de dinamică în această perioadă, de aceea bucură-te de ocaziile apărute.

 


Scorpion

În această perioadă vei căuta echilibrul, stabilitatea, dai dovadă de maturitate. Pot apărea unele cheltuieli neașteptate, de aceea fii atent ce este nepărat util, necesar și ce ar mai putea fi amânat. Dacă apar unele nelămuriri sau ai unele frici, ar fi bine să nu ții în tine, să te exprimi, să găsești persoana care va fi dispusă nu doar să te asculte, ci să te și îndrume spre calea ta.

 


Săgetator

Ești centrat pe nevoile tale, pe problemele personale, iar partea bună este că vor apărea sincronicități interesante, persoane care să-ți ofere suportul. Sunt bine aspectate noile începuturi, de aceea ar fi bine să dai dovadă de mai mult curaj dacă ai idei care te entuziasmează de ceva timp.

 


Capricorn

În această perioadă vei atinge un nivel energetic mare și vei avea dorința de a rezolva cât mai multe sarcini și probleme, chiar dacă vor apărea obstacole și impedimente. În plan personal, vei căuta confortul, familiaritatea, liniștea, vei fi mai atent la nevoile celor dragi. Vei fi mai relaxat, mai cald în relațiile cu ceilalți.

 


rsător

Norocul e de partea ta, ai posibilitatea să-ți îmbunătățești imaginea publică, să cunoști oameni noi, să socializezi. Reușești să te impui, să îți folosești abilitățile de conducere, să convingi, să atragi persoanele potrivite de partea ta. Poți lua o decizie importantă în sectorul vieții amoroase. Poți face unele schimbări în ceea ce privește stilul de viață.

 


Pești

Poți avea parte de un câștig, poate nu ceva material, ci sub formă de o prietenie sau o relație valoroasă în viața ta. Sunt bine aspectate legăturile cu autoritățile, cu superiorii, apar colaborări interesante. Sunt favorizate activitățile creative, care te lasă să-ți folosești talentele, imaginația. În plan amoros lucrurile par să încline spre stabilitate, încredere.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here