Horoscopul zilei: 5 decembrie 2021

 

Berbec

Ar fi bine să dai curs acelor invitații care ți-au fost făcute, să meergi în vizită, să accepți invitațiile, întâlnirile, pentru că interacțiunile cu alții îți vor aduce multă energie pozitivă, îți vei încărca bateriile, din punct de vedere emoțional te vei simți mult mai bine. Este un moment bun și pentru conexiunea cu natura.

 


 

Taur

Dai dovadă de înțelepciune, răbdare, corectitudine. Judeci just, corect lucrurile, respecți regulile, urmezi indicațiile, normele, îi ajuți pe ceilalți să analizeze o situație și să ia anumite decizii. Ai bun simț și nu insiști, nu deranjezi, ba din contra, ai răbdare ca fiecare să-ți răspundă sau să acționeze în propriul ritm.

 


Gemeni

Dai dovadă de o viziune matură, realistă, vezi lucrurile cu alți ochi sau poate că în sfârșit ai imaginea de ansamblu. Este un cadru astral prielnic pentru a lua unele decizii, pentru a face planurile pentru câteva săptămîni de acum înainte, pentru a stabili unele obiective.

 


 Rac

Vin unele vești, care poate că pe unii o să-i bulverseze, dar pe tine o să te ajute să fii mai ancorat în realitate, să vezi lucrurile exact așa cum se prezintă. Astrele te îndeamnă să faci unele schimbări în ceea ce privește stilul tău de viață, să renunți la unele obiceiuri care nu-ți priesc, măcar pentru o perioadă.

 


Leu

Ești mai visător și s-ar putea să exagerezi unele lucruri, de aceea recomandarea pe care o au astrele pentru tine este să încerci să nu iei decizii majore, să nu te aventurezi în ceva ce nu-ți este pe deplin clar. Fii atent la măștile sociale, la ambalaje, la aparența unor lucruri.

 


Fecioară

Comunici din plin, sub toate formele și te folosești de tehnologie pentru a te apropia de anumite persoane. Este un cadru astral favorabil pentru a te bucura de pasiuni și hobby-uri. Bucură-te de susținerea pe care ți-o va oferi cineva special din viața ta, ai nevoie de acest suport, de acest ajutor.

 


Balanță

Este un moment bun să te bucuri de momente frumoase alături de familie, de cei dragi și de ce nu, poate de unele momente pasionale cu partenerul romantic. S-ar putea să ți se ofere șansa să înveți ceva nou, să afli ceva important care să te ajute în viitorul apropiat.

 


Scorpion

Apare ocazia de a te bucura de experiența și înțelepciunea celor mai în vârstă sau care poate au trecut prin unele situații similare cu care te confrunți și tu, și ar fi bine să fii cu ochii în patru și să apleci urechea la ceea ce au să-ți comunice, să-ți mărturisească, la soluțiile propuse, te sfătuiesc astrele.

 


Săgetator

Astăzi este despre calrificare, siguranță, stabilitate, maturitate, încredere. Persoanele care apar azi în calea ta au rol de a stabiliza unele lucruri, de a te ajuta să clarifici unele aspecte, în special care țin de sectorul vieții personale. Capeți mai multă încredere în aceste persoane, simți că te poți baza pe ele, la nevoie. Despre cine este vorba?

 


Capricorn

Astăzi este despre relații, fie că este un cadru astral prielnic pentru a le consolida pe unele sau pentru a te detașa de altele. Te poți întâlni cu persoane cu care ai chestiuni interesante de discutat sau cu care rezonezi, cu care împărtășești aceleași interese, de la care ai de învățat.

 


rsător

Astăzi vei socializa din plin și s-ar putea să fii tentat să fci și unele achiziții. Dai dovadă de diplomație în interacțiunile cu ceilalți, ești chibzuit cu informațiile pe care le oferi sau cu întrebările pe care le adresezi. În plus, îți faci planuri pentru o vacanță, pentru o vizită. sunt bine aspectate legăturile cu străinătatea.

 


Pești

Evită conflictele, probleme care nu-ți aparțin și fii mai atent la sectorul finanțelor, nu împărți banii pe care încă nu îi ai sau nu sunt ai tăi. Uneori este mai bine să fii imparțial și să nu te implici în probleme care nu te vizează, pentru că astfel vei putea să ai o părere obiectivă și când va fi cazul, vei ști să ajuți ambele părți.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here