Geanta Guess – un accesoriu elegant și original de la un brand premium

attractive stylish woman walking in street in fashionable outfit, holding suede handbag, wearing black leather jacket and white lace dress, spring autumn style, turning around in motion

În 1981, frații Marciano au înființat la Los Angeles o companie de îmbrăcăminte ale cărei produse sunt purtate și apreciate astăzi în întreaga lume. Iar gențile Guess sunt foarte populare în rândul femeilor. Totul se datorează manoperei de înaltă calitate și designului elegant. În colecțiile acestui brand premium vei găsi genți de mână, rucsacuri și chiar genți tip shopper. Dar, înainte de a cumpăra, merită să vezi cum arată gențile și poșetele Guess și ce model ți se potrivește cel mai bine.

Ce trebuie să știi despre colecția Guess de genți și poșete?

Produsele acestui brand, pe lângă care nici o femeie nu poate să treacă indiferentă sunt realizate din materiale de înaltă calitate și au logo vizibil în diferite dimensiuni.

Vei găsi în oferta poșete Guess genți messenger, pentru zi cu zi, genți de mână clasice, perfecte pentru muncă, clutch- uri formale și, dacă preferi un stil lejer poți opta pentru rucsacuri. Printre cele mai populare tipuri este sunt cele cu monogramă. Modelele din această colecție, de obicei, sunt disponibile în nuanțe de maro, datorită cărora se vor potrivi cu majoritatea stilizărilor.

Până în prezent, brandul lucrează cu multe dintre vedetele cunoscute la nivel internațional, iar prin campaniile lor de publicitate, gențile și poșetele Guess sunt produse promovate și dorite.

Un accesoriu clasic – poșeta neagră

În prezent portofoliul brandului Guess este format din haine, pantofi și accesorii pentru femei, bărbați și copii. Cu toate acestea, la început, fondatorii mărcii s-au concentrat pe crearea de produse de damă care accentuau feminitatea. Mai mult decât atât, bestseller au devenit modelele de blugi boyfriend damă Marilyn Jean – creați având-o în vedere pe Marilyn Monroe.

Young businesswoman sitting on stairs using laptop

Modelele din colecțiile de genți și poșete Guess lansate au devenit rapid populare, iar această tendință pare să nu se diminueze. Cele cu o formă clasică de umăr vin în multe culori și forme. Variantele negru atemporal vor completa atât stilizările de zi cu zi, cât și stilizările elegante.

Rucsacul – un accesoriu practic și mereu la modă 

De la apariția stilului athleisure, adică o combinație de elemente sportive și elegante, rucsacul a devenit o tendință de vârf, acestea apărând în colecțiile de genți ale multor branduri destinate femeilor. Marca americană are în portofoliu o mulțime de modele. Vei găsi atât modele minimaliste în culori clasice cu un logo subtil metalic, cât și variante în tweed izbitor, precum și modele cu inscripții, paiete sau o monogramă ultra-modernă. Rucsacul pentru femei Guess este o alegere perfectă pentru fiecare zi, pentru serviciu sau universitate, precum și pentru călătoriile sau excursiile în afara orașului.

Brandul este inclus în segmentul mărcilor premium, așa că merită, cu siguranță, să investești în produsele sale. Dacă îți place să te înconjori de accesorii vibrante și vrei să știi cum să fii elegantă, optează pentru o geantă și un portofel cu monogramă. Nu uita să afli și cum să fii o mamă elegantă – 4 sfaturi despre cum să creezi o ținută remarcabilă de toamnă. În acest fel, vei crea ținute și vei alege accesorii care te vor scoate din anonimat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here