Exista o asigurare de sanatate privata pentru copii?

Venirea pe lume a celor mici aduce noi perspective asupra vietii si creeaza un cadru nou pentru parinti. Primul zambet, primul cuvant sau primii pasi vor fi cele mai importante momente si vor reprezenta cateva dintre cele mai frumoase amintiri. Proaspetii parinti devin punctul de sprijin si singurul contact pe care copilul il are cu lumea exterioara, iar mai tarziu, cand acesta va creste si va descoperi provocarile caracteristice varstei, ei vor fi alaturi pentru a-l indruma in toate etapele vietii.

Iubirea, afectiunea, comunicarea constanta sunt elemente esentiale pentru maturizarea armonioasa a unui copil, dar ce altceva mai putem face pentru a evita situatii neplacute care pot aparea in cresterea lui? Inevitabil, copilul se va imbolnavii. O asigurare de sanatate acopera costul pentru investigatii medicale sau tratament in cazul aparitiei unei afectiuni. In acest fel, parintii se asigura ca, in situatiile mai delicate, copilul lor va beneficia de cel mai bun tratament medical.

Ce beneficii ofera o asigurare privata MediHelp International?

In primul rand, MediHelp International este cel mai mare furnizor de asigurari de sanatate din Europa de Est, avand o retea internationala de peste 425,000 de clinici si spitale care asigura cele mai inalte standarde medicale. Incheierea unei polite de asigurare individuala sau pentru toti membrii familiei garanteaza accesul la oricare dintre aceste unitati medicale, avand acoperire internationala, pentru o investitie de aproximativ 110 euro de persoana in cazul unei familii formate din 4 membrii. In urma unei investitii fixe lunare, beneficiarului ii vor fi acoperite, printre altele, costurile pentru spitalizare, interventii chirurgicale, controale de preventie sau pentru cele de maternitate.

Din ce moment poate o asigurare de sanatate sa influenteze viata unui copil?

Inca din primele momente ale sarcinii, viitoarea mama trebuie sa urmeze un program strict care sa ofere fatului cele mai mari sanse de a se dezvolta corespunzator. Grija fata de un copil incepe dinainte ca acesta sa se nasca. Controalele medicale periodice sunt esentiale in monitorizarea dezvoltarii bebelusului, iar stilul de viata pe care mama il are in timpul sarcinii genereaza un impact puternic asupra fatului. Asigurarea de sanatate se dovedeste foarte utila in aceste momente pentru ca acopera costurile acestor investigatii periodice, costuri care, altfel, ar putea descuraja unele femei sa aiba parte de expertiza medicala specializata in timpul sarcinii.

Poate beneficia un copil de o asigurare medicala internationala?

Raspunsul este unul pozitiv, MediHelp International punand la dispozitia parintilor oportunitatea de a incheia o asigurare de sanatate in numele copiilor. Costul acesteia este aproximativ 310 lei pe luna si poate fi accesata din prima zi de viata pana la varsta de 18 ani. Ca in cazul adultilor, polita de asigurare acopera cheltuielile necesare spitalizarii, tratamentelor, medicamentelor, interventiilor chirurgicale sau transplantului de organe. Astfel, copilul are parte de cea mai buna ingrijire medicala, iar parintele se poate concentra doar asupra aspectelor personale importante pentru insanatosirea lui. Un alt avantaj major al asigurarii de sanatate este acela al optiunii de a personaliza beneficiile acoperite. In functie de anumite afectiuni de care sufera, parintii pot alege ca asigurarea copilului sa contina anumite clauze care sa ii ofere acestuia serviciile medicale de care va avea nevoie in momentul internarii.

O asigurare privata MediHelp International reduce ingrijorarea parintilor in legatura cu momentele in care copilul are nevoie de ingrijire medicala. Ei pot alege medicul si clinica in care sa fie tratat, acest lucru insemnand ca situatii complicate precum timpul de asteptare dintr-un spital public vor fi evitate.

A incheia un contract cu un furnizor de asigurari de sanatate este extrem de important, dar copiii au nevoie sa deprinda comportamentele corecte pentru sanatatea lor in cadrul familiei. Alimentatia este un astfel de exemplu, unde interventia si sfaturile parintilor sunt esentiale. O alimentatie diversificata care cuprinde cat mai multi nutrienti, vitamine sau minerale este o conditie esentiala pentru o viata sanatoasa.

Practicarea sportului este un alt comportament care poate fi insuflat copiilor de catre membrii familiei si care areefecte pozitive pentru cel mic. Miscarea reprezinta cea mai sigura sursa de sanatate. Un copil care practica un sport sau mai multe de la o varsta frageda va avea sanse mai mari sa devina un adult echilibrat, cu repere mai puternice, si sa se integreze mai usor in societate.

Etapele indrumarii unui copil spre maturitate reprezinta un proces complex, iar fiecare dintre aceste aspecte are un rol major in definirea viitorului adult. Familia simbolizeaza cadrul in care, inca de la cea mai mica varsta, descoperim armonia, iubirea, dar si indatoririle sau responsabilitatile. Parintii au datoria de a-i indrepta pe cei mici spre o viata sanatoasa, in care cititul si sportul sau obiceiurile precum alimentatia corecta sunt necesare, dar uneori apar situatii care le depasesc capacitatea de a influenta lucrurile. O asigurare medicala internationala pentru copiii loreste solutia prin care recapata controlul asupra momentelor neplacute, oferindu-le celor mici accesul la un tratament la cele mai inalte standarde medicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here