Demonstrații de gătit cu Chef Henrik Sebok la standul Superbebe din cadrul Baby Expo!

Astfel, în cadrul standului dedicat revistei Superbebe, am organizat o tombolă cu super premii pentru părinții care au vizitat Baby Expo, iar gravidele și mămicile au avut ocazia să câștige un Scaun auto de la Bebe Confort,  un Premergător de la Bebe Confort, un Robot de bucătărie multifuncțional 5 în 1 oferit de Babymoov și www.bebebrands.ro, un Kit de alăptare Tommee Tippee oferit de 9luni și un Șezlong cu centru de joacă Gymini Tiny Love oferit de 9luni.

Cei mici nu s-au plictisit deloc, pentru că timp de patru zile, au fost invițai într-un cadru de poveste să-și imagineze și să deseneze cele mai haioase animații pregătite special pentru ei.

Surpriza evenimentului a fost aceea că în fiecare zi a târgului faimosul Chef Henrik Sebok a organizat demosntrații culinare pentru mămicile prezente la eveniment, a gătit preparate foarte soficticate în aparență, dar foarte simple în conținut și ușor de preparat care s-au dovedit a fi pe placut și celor mai mari mofturoși. ”Banalele” supe cremă și preparatele asiatice din legume și carne au făcut furori printre bebeluși și chiar și cei mai pretențioși degustatori au lins farfuriile.

De asemenea, www.bebebrands.ro a organizat o întâlnire între mămici și ingeniosul  Babymoov, robotul de bucătărie multifuncțional 5 în 1 care a pregătit aproape singur delicioase piureuri de fructe pentru mici pofticioși.

În penultima zi a târgului Foodzilla, restaurantul bebelușilor, i-a invitat pe cei mici la o degustare de preparate sănătoase și delicioase pentru copii.

A fost o ediție specială, cu multe activițăți și surprize, sperăm noi, pe placul tuturor.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here