Dario, primul copil nascut la Spitalul Baneasa

“Suntem bucuroşi să îi urăm bun venit primului copil al acestui spital şi, totodată, mândri să anunţăm că, indiferent de complexitatea unei sarcini sau a unei naşteri, suntem pregătiţi să preluăm orice caz. Unitatea de reanimare neonatală este localizată lânga sala de naştere, astfel ca stabilizarea nou-nascutului cu scor Apgar foarte mic la naştere să se facă cât mai repede, iar unitatea de terapie intensivă neonatală este pentru nou-născuţii la termen sau prematurii care necesită tratament complex, suport al funcţiilor vitale sau monitorizare invazivă.” a declarat dr. Hadi Rahimian, directorul Spitalului Băneasa.

Pentru că ştim cât de important este ca pacienţii noştri să se simtă în siguranţă, am adus tehnologia cea mai nouă în România, deţinând singurul departament de terapie intensivă neonatală din sistemul privat din ţară. Aceste tehnologii sunt esenţiale pentru anumite tipuri de patologii ale nou-născutului şi pentru cazurile care nu răspund la tratamentul convenţional. 

Echipa medicală de neonatologie este formată din şase medici neonatologi şi 13 asistente, asigură 24h/24 preluarea nou-născutului de la sala de naştere, urgenţele neonatale, monitorizarea şi tratamentul nou-nascutilor aflaţi la terapie intensivă, consilierea mamei şi suportul pentru îngrijirea nou-născutului sănătos aflat la rooming in, consilierea lactaţiei, precum şi îngrijirea şi supravegherea evoluţiei prematurilor în perioada de recuperare sau creştere.

Mai mult, pentru a vedea care sunt dorinţele femeilor legate de serviciile de sănătate, de la începutul lunii, pe microsite-ul www.ceisidorescfemeile.ro, prin completarea unui chestionar, pacientele au fost invitate să împărtăşească tot ce este important atunci când vin la medic pentru ele sau pentru copiii lor. Persoane publice precum doamna Elisabeta Lipa sau Melania Medeleanu, ne-au expus într-un videodocumentar punctul lor de vedere în ceea ce priveşte serviciile de sănătate ideale. De asemenea, tot pe www.ceisidorescfemeile.ro, medicii din cadrul Spitalului Baneasa abordează diverse subiecte legate de sănătatea femeilor şi a copiilor şi răspund la întrebarile pacientelor.

Spitalul Băneasa este cea mai recenta verigă adaugată Reţelei private de sănătate Regina Maria, ce înseamnă servicii spitaliceşti, de maternitate, policlinici, imagistică, pediatrie, laboratoare clinice şi celule stem.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here