Cursuri de robotica gratuite de Ziua Copilului, in Baneasa Shopping City

Cursuri de robotica gratuite pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 5 si 12 ani sunt oferite de Baneasa Shopping City, cu ocazia Zilei Copilului. Evenimentul va avea loc de-a lungul a doua weekend-uri, in perioadele 31 mai – 2 iunie si 7 iunie – 9 iunie. Totul se va desfasura in fata magazinului H&M, aflat la etajul 1, in incinta centrului comercial, in intervalele orare 11:00 – 13:30 si 15:00 -17:30.

Citeste si Ora de educatie rutiera la Bucuresti mall – Vitan

Expertii de la Nerdvana ii vor invata pe cei mici sa construiasca roboti in cadrul unor ateliere la care vor putea participa, insa doar dupa ce sunt inscrisi de parinti pe https://www.baneasa.ro/roboti.html, prin completarea unui formular. Atentie, locurile sunt limitate: sunt patru workshop-uri pe zi, de cate o ora, iar la fiecare workshop pot participa 20 de copii, care vor lucra in perechi.

Copiii care vor participa la workshop-uri vor construi roboti din piese Lego, instruiti de profesorii de la Nerdvana, dar surpriza cea mai mare este ca acestor roboti li se va “da viata”. Programatorii au pregatit kit-uri pe care le vor folosi pentru a face robotii sa se miste si sa execute diverse comenzi. Iar participantii vor pleca de aici cu o amintire: fiecare elev isi va putea face fotografii alaturi de mascota evenimentului.

La final se va organiza o tragere la sorti, in urma careia 25 de castigatorii vor primi un kit de construit roboti, cadou din partea Baneasa Shopping City.

Iar surprizele nu se opresc aici: intr-una dintre zonele de la eveniment, elevii scolii de robotica Nerdvana isi vor expune creatiile cu care au castigat premii la concursuri nationale si internationale.

Micii elevi vor fi supravegheati atat de profesori, cat si de personal calificat, pe toata durata cursului. Astfel ca adultii se vor putea bucura de o ora de shopping in cele mai exclusiviste magazine din tara, in incinta centrului comercial.

Citeste si Ziua Internationala a Copilului sarbatorita la „Teatrul din curte”

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here