Cursuri de leadership gratuite pentru copiii

Incepand cu data de 12 august, timp de patru saptamani, copiii cu varsta cuprinsa intre 10 si 16 ani pot urma cursuri de leadership gratuite. Leadership Academy este primul proiect de acest gen din Romania si vine in completarea sistemului traditional de invatamant.

Citeste si Burse pentru liceeni la primul festival de antreprenoriat din Romania

Copiii inscrisi isi vor dezvolta abilitatile de lider, insa vor invata si sa isi gestioneze esecurile. Tot aici vor descoperi ca empatia si recunostinta nu sunt vorbe goale, ci calitati care ii vor transforma, pe viitor, in prieteni de nadejde. In cadrul acestor cursuri, copiii vor invata sa isi imbunatateasca abilitatile de comunicare in situatii de conflict, sa isi dezvolte gandirea inovatoare, sa isi dezvolte inteligenta emotionala si luarea deciziilor bazate pe o gandire critica, intelegerea propriilor valori, intelegerea si practicarea hobby-urilor si a pasiunilor.

,,Pentru noi, educatia reprezinta perspectiva unui viitor mai bun. Ne dorim ca fiecare tanar sa isi constientizeze rolul in societate si sa inteleaga ce inseamna implicarea activa in schimbarea acesteia, de aceea ii sustinem si le oferim posibilitatea de a beneficia de cursuri extracurriculare. Leadership Academy este locul in care copiii pot invata intr-un mediu international, bazandu-se mai mult pe practica decat pe teorie. Baneasa Shopping City sustine copilul tau sa devina liderul generatiei lui”, a declarat Aura Dinu, Marketing Director Baneasa Shopping City.

Cursurile vor fi sustinute de traineri din tari precum Franta, Polonia, Turcia, dar si Romania. Acestia au experienta in domeniul educatiei fiind pregatiti sa ofere copiilor sesiuni calitative astfel incat cursantii sa isi atinga potentialul maxim. Cursurile vor fi sustinute in limba engleza, insa cei care vor avea nevoie vor fi ajutati de un translator.

Cursurile se vor desfasura la Bourbon, in Baneasa Shopping City, in fiecare luni si marti din luna august, incepand cu data de 12. Workshopul se tine pe 3 grupe, formate pe criterii de varsta si dureaza cate 2 ore. Inscrierile se fac pe: https://www.baneasa.ro/leadership-academy.html, iar locurile sunt limitate.

La final, copiii vor putea sa se inteleaga pe ei insisi, sa gaseasca solutii la probleme complexe, sa lucreze unii cu altii si sa initieze actiuni concrete in diferite situatii. Acestia vor fi evaluati atat la inceputul cursurilor, cat si la final, astfel incat sa se poata determina cat mai clar evolutia lor. Cursantii vor primi diplome de participare care pot fi folosite in completarea primului lor CV.

Citeste si 8 aptitudini digitale de care toti copiii au nevoie 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here