Cum scapam de grasimea abdominala – corsetele modelatoare sunt de ajutor si le gasim la Clessidra!

Imediat dupa nastere multe dintre femei pierd parte din kilogramele acumulate in timpul sarcinii. Ritmul in care are loc aceasta descrestere a numarului de kilograme nu ar trebui insa sa fie unul alert. Depinde de mai multi factori cat de repede poate o femeie, recent devenita mama, sa piarda cateva kilograme.

Una din modalitati este o atenta monitorizare privind alimentatia, precum si purtarea de corsete modelatoare. Atentie insa, acestea trebuie sa corespunda nevoii tale. Cele care nasc prin cezariana au contraindicatie de a face sport, de a purta corsete care sa la stranga talia. Pe langa faptul ca este necesar avizul medical pentru a lua astfel de masuri, trebuie avute in vedere si tipurile de corsete pentru care optati. Din fericire, la Clessidra regasim astfel de produse.

Ce corset poate purta o proaspata mamica

Daca nu sunt contraindicatii medicale si nasterea a fost una lipsita de probleme si naturala, pot fi alese corsetele de orice fel isi doreste fiecare. Gradul de compresie al acestor  produse difera, fiecare alege ceea ce suporta sa poarte. Cert este ca astfel de corsete creeaza termosudatie, actionand asadar asupra stratului de grasime din zona abdominala. Poate fi purtat oricand in timpul zilei, mai cu seama recomandat si cand sunt efectuate exercitiile fizice de intretinere si/sau remodelare corporala.

In cazul celor care au trecut printr-o operatie de cezariana, corsetul ce poate fi ales este unul dintr-o gama aparte. La Clessidra regasim astfel de corsete, ce se deosebesc prin faptul ca nu creeaza acelasi nivel de compresie precum alte tipuri de corsete. Are compresie medie,  reglabila, inchidere in sistem de tip mos si baba in 3 randuri.

Cand si cum purtam un corset modelator in siguranta

De la dorinta de a redobandi silueta de dinainte de nastere si pana la obsesia aceasta poate fi un simplu pas. Sunt multe mame care in toata valtoarea evenimentelor ce au loc imediat dupa nastere – nivel foarte scazut al hormonilor, colicii bebelusului, toate schimbarile fizice, psihice, emotionale din viata lor – ajung in prag de depresie post natala.

Sunt de evitat masurile exagerate si anume alegerea unui corset necorespunzator ca marime. Adesea alegerea aceasta are in vedere o marime mai mica decat ar fi necesar, conform masuratorii circumferintei taliei. La clessidra.ro veti gasi tabel al marimilor si este indicat sa faceti alegerea potrivita de marime.

Purtati corsetul conform indicatiilor. In functie de tipul de produs, acesta va putea fi purtat pe tot parcursul zilei, mai cu seama daca are si rol multiplu: sustine coloana, postura corecta, ofera suport lombar, ceea ce pentru multe din mamici inseamna o mana de ajutor in rutina de ingrijire a nou nascutului – ridicat si asezat de n ori intr-o zi.

Pe masura ce talia este modelata si pierdeti cativa centimetri din talie ajustati sistemul de inchidere.

Pentru un astfel de corset veti scoate din buzunare in medie 200 de lei. Descoperiti acest e-shop si ale sale oferte si tipuri de corsete ce va pot ajuta. Silueta de dupa nastere nu trebuie sa fie un stres, ci un alt episod trecator de altfel. Pentru un plus de ajutor, veti dori sa stiti despre aceste corsete.

Contact: [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here