Cum să alegi cizme elegante și călduroase pentru micile prințese

Alegerea încălțămintei pentru copii este departe de a fi limitată doar la mărimea corectă și aspectul modern. Când vine vorba de modele de iarnă, calitatea materialelor utilizate și măiestria execuției sunt esențiale. Oricât de la modă ar fi pantofii unei mici domnișoare, ea are nevoie, în primul rând, de cizme calde și confortabile pentru zilele reci cu zăpadă. Picioarele celor mici nu trebuie lăsate să fie umede și reci, pentru a nu-i predispune la îmbolnăvire.

Este adevărat că fiecare domnișoară, indiferent de vârstă, vrea încălțăminte frumoasă care să-i completeze ținuta. Micile prințese au și preferințe sau culori favorite. Pentru a fi sigură că, pe lângă un aspect bun, produsul este și de înaltă calitate, este de preferat să ai încredere în producătorii consacrați.

Magazinele Kidso au o gamă largă de cizme și încălțăminte. Sunt realizate conform standardelor în vigoare pentru produsele pentru copii. Încălțămintea este confecționată special, pentru a proteja picioarele delicate de frig și umezeală. O altă caracteristică obligatorie pentru fiecare pereche de încălțăminte pentru copii este gradul de confort. Chiar și cu ghete, cei mici ar trebui să poată sări, să se joace confortabil și să nu fie supuși riscului de accidentare în zilele umede și înzăpezite.

Încălțămintea de iarnă de calitate este confecționată din piele naturală și cauciuc, tălpile sunt antiderapante, iar interiorul are puf suplimentar pentru confort superior și căldură. Atât modelele din piele, cât și cele din piele ecologică sunt de calitate superioară. Modelele high-end au tălpi termoizolante. De o importanță majoră este și tipul de coloranți și căptușeli aplicate. Articolele de marcă garantează pentru produsele lor, care sunt fabricate din materiale antialergice și antibacteriene, pentru a nu inflama sau răni pielea hipersensibilă a copiilor.

Cizmele pentru fetițe vor fi ușor de încălțat și descălțat de către micile domnișoare, dacă au elemente de fixare confortabile. Producătorii de articole pentru copii mici înlocuiesc adesea șireturile cu scai velcro. Fermoarele laterale pot fi combinate și cu un alt tip de fixare.

În ceea ce privește modelele pentru fete, acestea sunt mai vesele și colorate. Tendințele actuale ale modei sunt cu motive florale, mai multe aplicații, elemente jucăușe, franjuri, imprimeuri animale, panglici, cusături decorative etc. Modelele vin în numeroase mărimi și conferă un aspect sportiv-elegant micuțelor domnișoare. Lungimea și modelul depind de uz: dacă acesta va fi folosit pentru plimbări zilnice, pentru școală sau pentru ocazii mai formale.

Este foarte important ca încălțămintea pentru copii să fie  prevăzută cu tălpi corecte din punct de vedere anatomic. Acest lucru asigură confortul piciorului în creștere și care este încă în formare, pentru a se dezvolta corect. În plus, cei mici sunt mult mai activi și dacă nu se simt bine nu vor putea sta mult timp încălțați. Din acest motiv, cizmele și pantofii lor sunt adesea realizați din țesături moi și flexibile și destul de ușoare. Pe de altă parte, atunci când alegi încălțăminte pentru copii, acordă atenție tălpii și tocului. Oferă stabilitate piciorului, mai ales la sărituri și alergări.

Indiferent de stilul de încălțăminte ales, este necesar să selectezi și mărimea corectă. La modelele de iarnă ține minte că micuțul va purta șosete mai groase.

Încălțămintea prea mică poate fi cauza deformării premature ale  picioarelor, iar o mărime prea mare predispune la accidente și răni. Regula clasică este să ai suficient spațiu între degetul mare și capătul pantofului, la cel puțin o distanță de jumătate de centimetru.

Când măsori modelul, este bine să poți introduce degetul arătător în spatele călcâiului. Aceasta este distanța maximă pentru o mărime ideală – nici mică, nici prea mare. Degetele de la picioare din interior ar trebui să fie întinse liber.

Aveți încredere în produsele magazinului Kidso.ro, pe care le puteți cumpăra atât în ​​rețeaua comercială, cât și pe pagina magazinului online.

Fotografii: Kidso

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here