Copiii invata rugby la muzeul Antipa

Copiii invata rugby la muzeul Antipa. Cei care participa sambata, de la ora 11.00, vor avea parte de initiere in tainele balonului oval la inchiderea expozitiei „Rugby, natural!”. Vizitatorii Muzeului Antipa vor avea parte de o activitate inedita, in cadrul careia le va fi pusa la incercare indemanarea si talentul sportiv.

Citeste si La Muzeul Antipa are loc ”Ora pasarilor”, al doilea modul al Scolii de Vara

,,In curtea muzeului, pe mini-terenul de rugby improvizat, cu buturi si gazon, vor avea loc timp de cateva ore ateliere de initiere in sportul cu balonul oval. Cei prezenti pot face un schimb de pase, se pot juca cu balonul, pot invata despre principiile si valorile pe care rugbyul le promoveaza. De asemenea vor avea loc concursuri si o tombola cu premii, dar si multe surprize, totul cu scopul de a atrage copiii spre miscare si de a le deschide gustul pentru un stil de viata dinamic”, anunta reprezentantii muzeului.

Evenimentul se adreseaza tuturor copiilor indiferent de varsta, cei doritori sa incerce sportul cu balonul oval urmand sa fie ghidati de catre antrenori si juniori ai cluburilor din Bucuresti, coordonati de Antonio Dumitru, Director de Dezvoltare Muntenia Sud si Bucuresti al Federatiei Romane de Rugby.

Evenimentul marcheaza inchiderea expozitiei „Rugby, natural!”, manifestare organizata in cadrul Sezonului Romania-Franta, care, din data de 18 mai 2019 a putut fi admirata in holul central de la etajul Muzeului National de Istorie Naturala „Grigore Antipa”.

Expozitia realizata de Muzeul de Istorie Naturala din Toulouse a avut ca tema simbolistica elementelor naturale prezente in diferitele embleme ale echipelor de rugby din lumea larga si va ramane in circuitul de vizitare al Muzeului pana pe data de 30 iunie 2019.

Vezi si Vacanta la MNTR. Ateliere pentru copii de toate varstele

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here