Aptamil 1an+ la 1,2 kg: maxi pachet pentru juniorii pofticiosi

Noi, la NUTRICIA, stim ca juniorii au nevoie de un sistem imunitar puternic pentru a face fata marilor provocari ale lumii celor mici. De aceea am creat  Aptamil Junior 1+, lapte de crestere care contribuie in mod natural la un sistem imunitar sanatos*, disponibil acum si in pachet economic de 1,2 kg. Juniorul tau se va bucura de aceleasi beneficii ale lapticului sau preferat iar tu, mamico, vei putea cumpara pachetul economic de 1,2 kg la un pret per kilogram mai mic cu 10% fata de pachetul de 800g cu care te-ai obisnuit deja.

Laptele de crestere Aptamil 1an+ a fost testat si validat de sute de copii din peste 500 de crese si gradinite si a fost creat in urma cercetarii de peste 30 de ani a laptelui matern in institutul NUTRICIA. Vei putea gasi pachetele economice de 1,2 kg in hipermarketuri (Auchan, Carrefour, Cora, Kaufland). Fiecare pachet economic de 1,2kg contine doua pungute de formula de lapte a cate 600g, pentru ca tu sa poti pastra in siguranta lapticul dupa deschidere.

Pentru mai multe detalii despre promotii, te invitam sa accesezi site-ul www.aptanutricia.ro. In plus, nu uita ca poti apela oricand la Expertii Nutricia Aptamil pentru a afla informatii despre nutritia si ingrijirea copilului, produsele si promotiile Nutricia: 0800 672 888 sau [email protected]

*Prin vitaminele A, C si D

**Nutricia sustine recomandarea OMS de alaptare exclusiva pana la 6 luni si continuarea alaptarii cat mai mult timp posibil, in paralel cu alimentatia diversificata. Inainte de a folosi o formula de lapte consultati medicul pediatru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here