Animatori petreceri copii – o modă cu continuitate și în 2022

Dacă sunteți în căutare de idei pentru petrecerile tematice pentru copii faceți bine și luați în considerare animatori petreceri copii. Această modă se pare că are continuitate și iată-ne în vara lui 2022 cu acest trend în continuare.

Oarecum este explicabil de ce se întâmplă asta. Animatori petreceri copii nu sunt simple personaje, ci persoane trecute prin training pentru a fi pe placul micilor invitați ai unor petreceri. Animă petrecerea, vin cu jocuri și idei interactive, asigurând așadar că cei mici se vor distra pe cinste.

Oferta de la Paradisul Personajelor

Așa cum veți găsi și în pagina oficială, Paradisulpersonajelor.ro, serviciile sunt variate. La capitolul animatii copii veți găsi varianta mascotelor și a personajelor. În funcție de bugetul pe care doriți să îl alocați. Închiriați per oră și printre serviciile incluse se numără modelajul de baloane, dansuri și coregrafii, face-painting și nu numai.

Cât despre personajele ce pot fi alese sau mascotele gândiți-vă la cele populare deja. Există o diversitate de opțiuni. Vorbim de Hulk sau de Tinkerbell și Peter Pan, de Cenușăreasa sau alte zâne ori prințese. Sunt de efect și pentru că au o costumație, machiaj și conduită ce se aseamănă izbitor de mult cu povestea din cărți. Cu maximă atenție la detalii veți observa că atunci când apar, când merg și când vorbesc parcă sunt personajele desprinse din filmele de poveste.

Evenimentele speciale merită celebrate – pentru copii alegeți mascote sau personaje

Dacă la ziua de naștere oarecum este de așteptat ca un copil să fie în centrul atenție și toată petrecerea să îi fie dedicată în alte situații vorbim doar de o adaptare a petrecerii și pentru invitații de talie mică, dar rang mare. Sunt mulți cei care merg însoțiți de copii la petreceri de botez sau la nunți. Iar aici nu doar că se pot întâlni cu prieteni de aceeași seamă, însă petrecerea va fi în toi dacă sunt personaje și/sau mascote prezente.

În oferta de la Paradisul Personajelor veți găsi un segment de servicii dedicat special pentru petrecerile de acest tip. Cu atât mai mult în cadrul unor evenimente de genul copiii au nevoie de un program special creat pentru ei pentru că altfel plictiseala ar fi inamicul lor. Cei mici vor avea parte de animație, de jocuri și dansuri alături de personal calificat, care știe cum să facă distracția să meargă ca pe roate.

Alegem animatorii doar de dragul trendului?

Desigur că a devenit o modă în ultima vreme, dar așa nu înseamnă că nu este una practică. Părinții sunt conștienți că cei mici au nevoie mereu de joc și joacă, de tematică și context adaptate vârstei. Animatorii tocmai asta fac, au un public țintă, au o experiență în a crea cadre fantastice. Iar prezența lor devine una memorabilă, creează amintiri unice.

Când ne dăm seama că nu putem opri timpul în loc, ci doar să ne bucurăm de el, facem asta cu mai mult patos. Atunci bucurați-vă de momente speciale alături de cei mici!

Contact:

Complex Metropolitan Residence, Berceni

[email protected]

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here