3 look-uri cu stil, pentru iarnă

Trebuie să te obișnuiești cu gândul că iarna nu va pleca curând de la noi, ba chiar e posibil să își prelungească șederea în contextul încălzirii globale. În acest sens, îți rămâne doar să-ți păstrezi un look de iarnă cu haine stylish, cool și neapărat călduroase.

La birou

Dacă nu ai mașină și uneori ești nevoită să apelezi la alte mijloace de transport, păstrează principiul hainelor în mai multe straturi, care să te ajute să alungi frigul, nerenunțând la aspectul elegant, mai ales dacă trebuie să ai mai multe întâlniri. Achiziționează-ți o helancă care-ți va proteja gâtul și fiind strânsă pe corp va genera căldură. Pe deasupra, ia în considerare o rochie office de la Fashion Days și un pulover dintr-un material călduros, precum lâna, care se închide cu nasturi și la care poți renunța cu ușurință în cazul în care îți este prea cald. Completează-ți look-ul cu o pereche de cizme cu toc gros, confortabile, mai ales dacă trebuie să stai mai mult timp în picioare, și un palton gros într-o culoare îndrăzneață.

Cu prietenele

Poți alege haine confortabile, dar în același timp care să fie călduroase și cool. Achiziționează-ți câteva pulovere cu diferite imprimeuri și colanti termici colorați. Mai ai nevoie de o pereche de cizme îmblănite și o jachetă rezistentă la vânt și umezeală, căptușită cu un material ușor, care îți încălzește corpul. Nu greșești nici dacă în locul colanților îți pui perechea de jeanși preferată. Când este foarte frig, pe dedesubt poți să te folosești de o pereche de ciorapi cu mai mulți DEN. Pentru un outfit complet mai ai nevoie de câteva accesorii. O căciulă tricotată, eventual căptușită cu material fleece pe dedesubt, un fular, poate din aceeași gamă, și o pereche de mănuși sunt tot ce ai nevoie.

La restaurant

În acest caz, lucrurile stau puțin diferit în sensul în care, mai ales dacă vorbim despre cină, trebuie să renunți la jeanși și pulover și este de bine să abordezi o ținută mai elegantă. O pereche de pantaloni și o cămașă din mătase colorată sau o rochie neagră care să-ți pună în evidență formele, dar fără a o duce în zona de club, sunt ideale. Peste ținută poți să folosești un poncho gros pe care să îl decorezi cu o broșă XXL. Ca accesorii poți miza pe un ceas, câteva bijuterii prețioase și o geantă tip casetă. Nu uita că trebuie să te ocupi și de machiaj, păr și manichiură pentru că trebuie să arate impecabil. Seara, poți să folosești un machiaj mai intens, ținând cont de faptul că trebuie să pui accentul ori pe pleoape ori pe buze. În privința unghiilor, pentru a fi ușor de asortat cu hainele alese, este bine să păstrezi stilul minimalist, în tonuri naturale sau de roșu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here