Povesti pentru copiii din Sectorul 6 citite de bunici

Bunicii din Sectorul 6 au o noua sansa sa citeasca o poveste copilului tau, in fiecare zi de miercuri! Aproximativ 20 de prichindei s-au inscris deja la Atelierul de Povesti care se va desfasura la cele doua magazine caritabile SocialXChange, in ziua de miercuri pana la orele 12:00.

Citeste si: Copilul are nevoie de bunici!

Tematica din aceasta saptamana este “Povesti cu povete” si va scoate din biblioteca cele mai interesante fabule. Cei mici ii vor cunoaste pe vulpoiul predicator si pe lupul moralist, pentru ca in final sa plece acasa cu o invatatura importanta, ascunsa in paginile cartilor colorate.

Sedintele de lectura au un rol educativ si de petrecere a timpului liber si vor fi orchestrate, cu rabdare si blandete, de membri ai Cluburilor de Seniori Sector 6.

„Atelierul de povesti” presupune si teme de lectura pentru acasa, cu rol de continuitate si stimulare a cititului, dar si activitati distractive pentru copii, organizate in incinta magazinului cu dulciuri si carti oferite participantilor.

In fiecare zi de miercuri, intre orele 10.00 – 12.00, cele doua sedii ale magazinelor SocialXchange, din Calea Crangasi nr. 3 si, respectiv, Aleea Lunca Cernei nr. 6A, ii asteapta pe copii la intalnirea cu eroi extraordinari, locuri indepartate si aventuri fantastice.

Pentru inscrierea in program puteti suna la numerele de telefon 0371.525.427 sau 0725.600.885 (Magazin SocialXChange Crangasi), 0371525992 sau 0738.191.804 (Magazin SocialXChange Drumul Taberei), precum si la adresa de email [email protected].

In paralel cu “Atelierul de povesti”, Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6 organizeaza in fiecare zi de miercuri si un targ de carte in aer liber, in fata celor doua sedii amintinte mai sus.

O masuta sau un raft pline cu volume din literatura pentru toate varstele si gusturile ii vor astepta pe cititorii care pot intra in posesia operei dorite prin intermediul unei donatii constand in produse de stricta necesitate.

Conform principiului de functionare a magazinului, donatiile vor ajunge la persoane sau familii care se confrunta cu probleme financiare, dar numai in schimbul prestarii unor activitati de munca in folosul comunitatii.

Pentru a afla mai multe informatii, puteti vizita pagina web a magazinului www.socialxchange.ro

Citeste si: Studiile confirma: bunicii care au grija de nepoti traiesc mai mult

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here