Pentru sotia mea: Multumesc pentru ca alaptezi copilul nostru!

Photo by Josh Willink from Pexels

Pe noi ne-a impresionat scrisoarea pe care a scris-o un sot, proaspat tata, pentru sotia sa, si in care i-a zis urmatorul lucru: “Multumesc pentru ca alaptezi copilul nostru!”. Iata cateva fragmente din acea scrisoare.

Draga mea,

(…)Vreau sa-ti spun acum despre toate acele lucruri minunate la care am fost martor in ultimele saptamani, despre felul in care ai avut grija de bebelusul nostru cat era in burtica, despre cum l-ai nascut, despre felul in care il hranesti acum, totul este divin. Urmarindu-te cum alaptezi copilul in primele ore ale diminetii, zi dupa zi, ma face sa fiu mandru de tine, de dedicarea ta fata de copilul nostru.

Iti multumesc ca esti o mama atat de minunata. Sper ca stii asta.

Urmarindu-te atunci cand alaptezi, precum si legatura care s-a creat intre tine si copil ma umple de si mai multa apreciere si recunostinta.

Imi iubesc foarte mult copilul, dar crede-ma cand iti spun ca nu pot face toate acele lucruri pe care le faci tu atat de firesc.

Felul in care corpul tau raspunde la nevoile bebelusului nostru este inimaginabil, de la felul in care produce colostru, apoi cum se adapteaza si se schimba in lapte, e pur si simplu o dovada vie ca esti cea mai buna mama pe care o poate avea copilul nostru. Multumesc ca faci si ca ii oferi copilului nostru tot ce poti.

Si ca sa fiu cat mai clar: daca se intampla sa nu mai poti sa alaptezi, este in regula. Sunt aici sa te sustin 100%. Ne vom adapta si stiu ca vom face impreuna mereu ceea ce putem mai bine pentru copilul nostru. Asta facem, de fapt, in fiecare zi, draga mea.

Sper ca nu pun prea multa presiune pe tine, dar vreau sa-ti spun ca tu chiar faci lucruri minunate in fiecare zi. Si noaptea, in fiecare noapte cand te trezesti ca sa alaptezi copilul, chiar daca abia de ai adormit. Ma simt neputincios atunci cand vad cum reusesti sa faci asta si noaptea. Ajut cum pot cu spalatul vaselor si cu anumite treburi prin casa, dar tot stiu ca este incomparabil cu ceea ce faci tu. Esti atat de puternica! (…)

Vreau sa-ti spun multumesc, inca o data, pentru toate lucrurile pe care le faci pentru copilul nostru. Si iti multumesc ca ma lasi si pe mine sa fiu parte din aceasta minunata experienta, ca sunt tatal copilului si sotul tau.

Ma uimesti in fiecare zi.

Cu dragoste,

Sotul tau.

Traducere si adaptare de pe mother.ly

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here