“DOCTOR MIT FAMILY”, sfaturile specialistilor pentru o familie sanatoasa

Aparitia unui copil intr-o familie este prilej de mare bucurie, dar si de tot atatea griji.  Nastere naturala sau cezariana? Sa recoltam celule stem? Cum ma voi descurca cu un bebelus? Sa vaccinam sau nu? Culcam copilul in camera lui sau in patul nostru? Sunt intrebari care primesc adesea numeroase raspunsuri de la rude si prieteni binevoitori, dar nu intotdeauna informati.

Cele mai bune sfaturi sunt cele date de profesionisti si din acest motiv viitorii parinti nu ar trebui sa lipseasca de la primul  eveniment interactiv cu specialisti din domeniul sanatatii, special pentru a ajuta cuplurile ce asteapta un bebe sau care deja se bucura de el.

Pe 8 septembrie, de la 16.00 la 19.00, in sala Cupola de la Romexpo, in cadrul workshopului Doctor mit Family, profesionistii vor spulbera cele mai comune mituri legate de nasterea si cresterea copilului.

Viitori parinti vor afla care este adevarul despre recoltarea celulelor stem, dar si despre vaccinare, care sunt cele mai raspandite mituri despre nastere, dar si tot ce trebuie sa stie despre ingrijirea nou-nascutilor. Nu va lipsi nici tema fierbinte a co-sleepingului, , dar nici povestea primelor luni cu bebe, cat difera realitatea de asteptarile dinaintea nasterii si la cine sa apelezi cand simti ca nu mai poti. La finalul evenimentului nu va lipsi o tombola cu premii-supriza, dar si alte cadouri pentru participanti.

Exista 50 de locuri disponibile la workshop, iar inscrierea se poate face pe pagina de facebook a evenimentului, https://www.facebook.com/events/503120423469434/

Evenimentul  este o prima manifestare a Workshopurilor Doctor MIT Family, ce-si propun, sub sloganul „Parintii bine informati au familii fericite” si promisiunea de a oferi intotdeauna sfaturi specializate, sa educe viitori si actuali parinti, de ambele sexe, pentru ca acestia sa poata oferi copiilor lor un start cat mai bun in viata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here