Copiii sunt izolati in casa? Afla cum se pot conecta cu prietenii lor!

In perioada pandemiei de coronavirus, cand copiii stau acasa, iar parintii sunt foarte ingrijorati, Itsy Bitsy este de un real ajutor pentru familiile cu copii din intreaga tara. Itsy Bitsy lanseaza campania “Conecteaza-te sanatos cu prietenii tai”, transformand radioul in cel mai sigur loc de joaca: desi copiii sunt izolati in casa acum, ei se pot conecta cu prietenii lor, fara teama de a se imbolnavi.

Cu ajutorul supereroilor Itsy Bitsy, zeci de mii de copii trimit mesaje prietenilor, fac dedicatii muzicale, recomanda filme, jocuri, carti, muzica, vorbesc despre moduri in care au grija de corpul lor in aceasta perioada si despre cum poti sa fii bine, chiar daca stai acasa.

SuperEroii Itsy Bitsy

Spune-mi o activitate amuzanta pe care o faci acasa, printr-un mesaj vocal pe whatsapp la 0725 300 700. Cred ca va deveni activitatea preferata si a prietenilor tai, pentru ca o vom difuza la radio.” – este un exemplu de provocare lansata copiilor in aceasta perioada de catre Itsy, Bitsy, SuperZapa, Spinner, Spark, DjDodi si Sufletel.

Programele radio antreneaza, binedispun si sunt accesibile oricarui roman prin aplicatia gratuita ITSY BITSY FM. Copiii sunt asteptati cu 6 ore de interactivitate pe zi, alaturi de supereroii Itsy Bitsy, in emisiunile in direct de la 7:00 la 9:00 si de la 16:00 la 20:00, iar parintii au in restul programului muzica buna si infotainment.

„Copiii stau in casa in aceasta perioada si parintii sunt nevoiti sa ii supravegheze, altii chiar sa-si imparta programul zilnic: o perioada de munca de-acasa pentru job si o parte de ingrijit si distrat copilul. Greu, dar nu imposibil! Pentru perioada de timp petrecuta cu copilul, gasiti in Itsy Bitsy un aliat pentru ca acest timp sa fie de calitate, sa aduca bucurie fiecarui membru al familiei”, spune Nadia Tataru, co-fondatoarea Itsy Bitsy FM.

Parintii primesc ajutor la radio si in mediul online, de la medici, psihologi si alti specialisti care vin cu recomandari, atat de sanatate fizica si psihica, tip & tricks pentru munca acasa, cat si cu sugestii de activitati pe care le pot face impreuna cu copiii lor, pentru a petrece un timp frumos impreuna si a se conecta autentic cu ei in casa.

Itsy Bitsy recomanda parintilor sa fie adulti responabili, informati, sa respecte cu strictete recomandarile de igiena, sa petreaca timp de calitate acasa cu copilul. Itsy Bitsy ajuta cu programe radio speciale de divertisment educativ pentru copii, cu interactivitate pe tot parcursul zilei si face recomandari online de activitati in familie.

Toti supereroii Itsy Bitsy recomanda gandirea pozitiva si un mediu de normalitate pentru copii! E demonstrat stiintific ca oamenii optimisti si cu g ndire pozitivasunt mai sanatosi si mai fericiti. Mai multe detalii se pot gasi pe www.itsybitsy.ro.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here