S-au redeschis cresele din Bucuresti

Imagine de Esi Grünhagen de la Pixabay

Cresele din Bucuresti s-au redeschis luni, 22 iunie 2020. Acestea sunt obligate sa aplice masurile speciale pentru prevenirea raspandirii noului coronavirus.

Iata situatia creselor redeschise, in functie de sector.

Sectorul 1: Toate cele cinci crese aflate in administrarea Consiliului Local Sector 1 se redeschid, dar numarul de locuri a scazut la 512 din totalul de 640, ca urmare a masurilor luate pentru prevenirea raspandirii noului coronavirus.

  • Sectorul 2: Cresele Sinaia, Teiul Doamnei, Ciobanasului si Unitatea de Educatie Timpurie Gradinita nr. 23 se redeschid si vor functiona la capacitate redusa. Activitatea Unitatii de Educatie Timpurie Gradinita nr. 137 va ramane in continuare suspendata, deoarece nu sunt indeplinite conditiile prevazute in Ordinul MS, iar parintii vor fi orientati catre Cresa Teiul Doamnei si Cresa Sinaia, scrie digi24.ro.
  • Sectorul 3: Cresele din Sectorul 3 se redeschid incepand de luni pentru copiii reinscrisi in urmatorul an scolar, ai caror parinti nu au alternative, au un serviciu stabil si a caror prezenta la locul de munca este necesara zilnic.
  • Sectorul 4: Cresele se redeschid in functie de numarul de solicitari primite din partea parintilor. Primarul Daniel Baluta declara recent ca pot fi primiti doar jumatate dintre cei 1.000 de copii care sunt in prezent inscrisi.
  • Sectorul 6 Programul “Cresa de vara” incepe luni in Sectorul 6, in limita locurilor disponibile.

Sursa: Agerpres, edupedu.ro, digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here