Iata primele rezultate ale Bacalaureatului 2020

Imagine de khamkhor de la Pixabay

Ministerul Educatiei si Cercetarii a publicat primele rezultate ale Bacalaureatului 2020. Acestea sunt afisate la avizierele liceelor, dar si pe edu.ro.

Este primul an in care Ministerul Educatiei a decis ca rezultatele la Bacalaureat sa fie publicate cu anonimizarea numelui si prenumelui candidatilor. Fiecare candidat de la BAC a primit anterior afisarii rezultatelor codul specific.

Contestatiile pot fi depuse in ziua afisarii primelor rezultate la BAC 2020, adica marti, 30 iunie, intre orele 16:00 si 20:00, dar si pe 1 iulie, intre orele 8:00 si 12:00. Acestea pot fi depuse/transmise si prin mijloace electronice. In acest caz, candidatii completeaza, semneaza si depun/ transmit electronic si o declaratie-tip in care se mentioneaza faptul ca au luat cunostinta ca nota acordata ca urmare a solutionarii contestatiei poate modifica, dupa caz, nota initiala, prin crestere sau descrestere.

Rezultatele finale, dupa contestatii, vor fi anuntate duminica, 5 iulie.

Pana in prezent sunt 232 de medii de 10! Este cel mai mare numar de medii maxime obtinute la Bacalaureat din ultimii 17 ani.

Poti vizualiza notele la BAC 2020 aici.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here