Esti elev in clasa a V-XII? Inscrie-te la “Caravana Talentelor 2018”!

Esti talentat si visezi sa le arati asta tututor? Esti elev in clasa a V-XII? Atunci inscrie-te la “Caravana Talentelor 2018”! Toamna iarasi a sosit, in cautarea talentelor am pornit!

Vezi si Un nou loc de joaca pentru copiii Ploiestiului

Primaria Municipiului Bucuresti, prin PROEDUS, organizeaza proiectul „Caravana Talentelor”, care isi propune identificarea si promovarea elevilor talentati din scolile gimnaziale si liceele bucurestene.

Elevii claselor V-XII care doresc sa participe la acest proiect trebuie sa prezinte un numar de maxim 5 minute de muzica, dans, stand-up comedy sau magie.

Scolile se pot inscrie pe adresa de mail [email protected], trecand la subiectul mail-ului „Inscriere Caravana Talentelor 2018”, dar si oferind informatii precum: Numele unitatii, adresa, persoana de contact si numarul de telefon al acesteia.

Atentie! Nu vor fi luate in considerare e-mailurile de inscriere care nu contin toate datele mentionate mai sus.

Inscrierea se face in baza formularului de inscriere ce trebuie predat unui cadru didactic.

In urma inscrierii, se stabileste impreuna cu reprezentantii unitatilor de invatamant
data la care „Caravana Talentelor” se va deplasa pentru preselectii. Scolile inscrise trebuie sa ofere o sala de clasa sau sala de festivitati impreuna cu personalul tehnic si echipamentele aferente de sunet si lumini.

Daca esti interesat de “Caravana Talentelor 2018”, atunci te rog sa consulti regulamentul competitiei de pe site-ul www.proedus.ro, la sectiunea artistic.

Citeste si Copilul corporatist

Sursa: proedus.ro

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here