,,Dintisorii veseli”, campanie de educare in gradinite

Campania ,,Dintisorii veseli” continua in aceasta toamna, aducand in prim plan informatii legate de igiena orala timpurie, in randurile prescolarilor. In conditiile in care Romania se afla pe ultimele locuri din Europa la acest capitol, ,,Dintisorii veseli” ajuta copiii sa constientizeze importanta pe care trebuie sa o acorde periajului corect.

Citeste si 5 pasi care il vor face pe copilul tau sa iubeasca periajul dintilor

Dupa ce in primavara 327 de copii din 5 gradinite au invatat despre igiena orala, alte 10 gradinite vor lua parte la campanie, incepand din 24 septembrie, dubland astfel numarul copiilor beneficiari. dm drogerie markt a lansat inscrierile pentru: Alba Iulia, Arad, Bacau, Baia Mare, Bistrita, Bucuresti, Constanta, Pitesti, Sibiu si Timisoara. Cei mici vor invata, astfel, de ce obiceiurile sanatoase sunt importante inca de la varste fragede si vor beneficia de kituri practice pentru exersarea tehnicilor invatate.

Cum se pot inscrie gradinitele in campanie

“Dintisorii veseli” continua programul inceput in primavara de dm drogerie markt, impreuna cu P&G Romania si clinicile partenere, iSmile, Premiere Dent, Happy Dent Clinic Junior si Junior Family. Astfel, in perioada 24 septembrie – 6 octombrie, gradinitele din cele 10 orase se pot inscrie in program prin intermediul platformei https://www.dm-impreuna.ro/.

Gradinitele pot fi votate pe site-ul https://www.dm-impreuna.ro/, in perioada 6 – 13 octombrie 2019, iar selectarea acestora se realizeaza in urma voturilor acumulate. Mai multe detalii sunt disponibile in regulamentul campaniei.
Pentru ca obiceiurile sanatoase ar trebui create inca din primii ani de viata ai copiilor, dar si pentru ca grupele tinere de varsta invata mai usor, campania ,,Dintisorii veseli’’ aduce in atentia celor mici beneficiile tehnicilor corecte de periaj si modalitatile functionale de ingrijire orala, intr-un mod captivant si distractiv. Gradinitele selectate vor fi vizitate in perioada 21 octombrie – 1 noiembrie de catre echipa ,,Dintisorii veseli’’, formata din mascota campaniei Crocodintila, specialistii clinicilor partenere, reprezentantii dm drogerie mark Romania si P&G Romania. Prin jocuri si activitati interactive, acestia le vor explica celor prezenti tehnicile de periaj si alti pasi ai unei igiene orale corespunzatoare, care ii vor ajuta pe cei mici sa isi mentina dantura sanatoasa de-a lungul vietii.

„Dintisorii veseli” este un program initiat de dm drogerie markt, cu scopul de a educa prescolarii cu privire la beneficiile igienei orale. Inceput cu o editie pilot in primavara anului 2019, programul isi propune sa ajunga, in editiile urmatoare, la cat mai multe gradinite din tara. Organizatorii si-au propus un numar de aproximativ 10 orase/editie, urmand sa creasca numarul acestora pe parcursul anilor viitori.

Citeste si Igiena orala la bebelus si copilul mic. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here