Altfel de „school from home“: cele mai interesante cursuri online pentru copii

La inceputul anului 2020, scoala online parea o realitate indepartata. Era practicata foarte rar, doar in anumite conditii speciale si prea putini erau profesorii, elevii sau parintii pregatiti pentru asa ceva.

In mai putin de 12 luni, totul s-a schimbat. Din cauza pandemiei de coronavirus si a masurilor de restrictie pe care le-a generat, milioane de copii au ajuns sa faca ore exclusiv din fata calculatorului. Lucrurile au fost invatate pe parcurs, iar fiecare s-a descurcat cum a putut, prin metoda learning by doing. Unii mai bine, altii mai putin bine.

Exista insa si echipe de profesionisti, cu experienta in acest tip de activitate. Astfel, proiectul Success Academy a inceput inca din 2016 si, in acesti ani, a construit o echipa de specialisti capabili sa realizeze cursuri online copii la cele mai inalte standarde, asa cum ideal ar fi sa procedeze fiecare profesor.

Limba engleza – cursuri online pentru copii intre 11 si 14 ani

Success Academy este singura scoala din Romania creata in concordanta cu cerintele mediului de afaceri. Copilul tau invata, de la o varsta frageda, sa foloseasca limba engleza exact asa cum ii va trebui atunci cand va creste si se va angaja intr-o companie de succes.

Pentru ca, trebuie sa recunoastem, engleza inclusa in programa scolara e indepartata, din multe puncte de vedere, de cerintele reale ale societatii actuale. Cu engleza invatata la scoala, va putea sa vorbeasca despre florile din gradina bunicii si despre opera unor scriitori englezi din secolul al XIX-lea. Dar crezi ca va face fata unei sedinte desfasurate online, cu participanti din mai multe tari, pe teme specifice secolului XXI?

cursuri online copii

Cum se desfasoara cursurile la Success Academy?

Aceste cursuri online pentru copii de la successacademy.ro se desfasoara in grupe de maximum 15 studenti, pe durata a 34 de saptamani. Au loc sedinte saptamanale de doua ore si este respectat calendarul specific anului scolar, in legatura cu programul de vacante si sarbatori legale.

In ceea ce priveste nivelul limbii engleze, exista atat grupe de incepatori, cat si intermediare sau de avansati, fiecare cu propriul specific, formate in functie atat de varsta participantilor, cat si de nivelul de cunoastere a limbii. De exemplu, grupa de juniori participa, in fiecare saptamana, atat la o sesiune in limba romana, cat si la una in limba engleza.

In plus, aceste cursuri online pentru copii sunt departe de a avea ca unic obiectiv cunoasterea limbii engleze. Scoala implica si consiliere pentru fiecare copil in parte, precum si un feedback individual pentru parinti. Ei sunt tinuti la curent cu evolutia copilului in fiecare punct al traseului educational.

Traseul educational este gandit intr-o asemenea maniera incat sa garanteze faptul ca, la finalul celor 34 de saptamani ale cursului, fiecare copil va beneficia de urmatoarele avantaje, dincolo de simpla achizitie de cunostinte:

  • progrese in ceea ce priveste autocunoasterea si dezvoltarea personala;
  • intelegerea elementelor care permit adoptarea unui stil de viata echilibrat;
  • dezvoltarea gandirii critice si analitice;
  • capacitati mult imbunatatite de comunicare;
  • dezvoltarea inteligentei emotionale si intrapersonale.

Astfel, pornind de la cursuri online pentru copii care au ca prim obiectiv invatarea limbii engleze, se pun deja bazele succesului pe care viitorul adult il va obtine in viata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here